Hej alla!
I väntan på material till Småfranskan har jag tagit lite bilder idag när vi gick till stranden.
Malte hade glömt det där med vatten förstod jag när han travade raaakt ut i vattnet så att bara näsan var synlig! Jag skulle just kliva efter i mina för dagen passande gummistövlar (ja jag erkänner “Hunter” smiley internt skämt med glimten i ögat, och lite självironi, kanske är på sin plats att tillägga annars vet man inte vad som händer…) men då vände han och såg lika förvånat på mig som morfadern på sin tid när han tog jätteskuttet ut på den spegelblanka ytan… han hade upplevt vintern i Götet och där var slika ytor stelfrusna, så inte här erfor han snabbt. Precis som morfadern hämtade Malte sig snabbt och for omkring som en tok och tog sig en tugga tång här och där, skall ju vara nyttigt och svindyrt har jag hört.
En glad skit är han Malte och han tänker stanna några dagar.
Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image